-
December 6th, 2024, 10:23 AM
Senior Hostboard Member
Zəhmət olmasa veb saytın hazırlanmasını kimin sifariş etməsi
Bir neçə ildir ki, özümün kiçik bir xidmət sahəsində işim var, amma hələ də yaxşı bir veb-saytım yoxdur. Son vaxtlar bunun mənim müştəri bazamı genişləndirmək üçün çox vacib olduğunu başa düşdüm. Sosial şəbəkələrdə müştəri cəlb etmək bəzən effektli olur, amma daha peşəkar bir şey lazımdır. Əsas odur ki, sayt asan idarə olunsun, mən özüm də daxil olub dəyişiklik edə bilim. Amma qiymətlər, vaxt və keyfiyyət məsələləri arasında necə balans qurmalı olduğumu bilmirəm. Siz hansı şirkətlərlə və ya mütəxəssislərlə işləməyinizi məsləhət görərdiniz? Hansı nüanslara diqqət yetirmək lazımdır?
-
December 6th, 2024, 10:47 AM
Senior Hostboard Member
Re: Zəhmət olmasa veb saytın hazırlanmasını kimin sifariş et
Mən bir müddət əvvəl oxşar vəziyyətdə idim və uzun müddət araşdırma apardım. Saytın hazırlanması sadəcə gözəl görünüşlə bitmir. Bu, həm də funksional olmalı, müştərilərin ehtiyaclarını qarşılamaq üçün rahat qurulmalıdır. Mənim işimdə vacib olan saytın təhlükəsizliyi idi, çünki müştəri məlumatları ilə işləyirəm. Bundan başqa, idarəetmə panelinin istifadəçi üçün sadə olması çox vacibdir, çünki hər dəfə texniki dəstək almaq çətin olur. Mən web sayt qurmaq məsələsində etibarlı bir şirkətə müraciət etdim və çox məmnun qaldım. Onlar saytın interfeysini mənim istəyimə uyğun sadə və intuitiv etdilər, eyni zamanda axtarış sistemlərində yuxarı çıxmaq üçün optimallaşdırdılar. Əsas üstünlüyü isə odur ki, sayt sonradan genişlənə biləcək şəkildə hazırlandı. Məsələn, gələcəkdə e-ticarət bölməsi əlavə etmək istəsəm, bu rahat olacaq. Belə bir qərar vermək üçün əvvəlcə büdcəni və prioritetlərini dəqiqləşdirmək lazımdır. Həm də peşəkar şirkətlər mütləq müqavilə ilə işləyirlər, bu da sənin işinə əlavə bir zəmanət verir. Yaxşı xidmət və münasib qiymət istəyirsənsə, mütləq etibarlı bir komanda seç.
Tags for this Thread